BILJETTER OCH BUSSAR

Klart du ska förgylla en annars helt vanlig onsdag med att lyssna till helt ny musik skapad av några av Sveriges främsta musikmakare. Då vi vill att så många som möjligt ska kunna ta sig hit har vi satt priset till endast 200 kr, det går till att täcka delar av elevernas boende och mat under sin vistelse. Tack vare Byberg & Nordin kan vi även erbjuda specialpris på buss, tur och retur för bara 100 kr. Då väljer du bara entre + buss när du bokar.

Entre: 200 :- (Förköp via länk eller betala med swish vid dörren)
Entré + Buss: 200 :- (Förköp via länk)

Mer info och biljetter: Evenemanget kommer bli av. Vi ska bara klura hur vi bäst genomför det med publik. Vi kommer ha löst det senast måndag 24:e Augusti. Vi ställer inte in – vi ställer om.

 

BILJETT + BUSS

Buss till Sounds Like Sweden
Från Örnsköldsvik Rese.C 17:30
Framme i FriluftsByn ca 18:00

Buss från Sounds Like Sweden
Från FriluftsByn 21:30
Framme Örnsköldsvik Rese C. ca 22:00

TIPS INFÖR KVÄLLEN

Bil eller buss. Om du kommer med egen bil parkerar du på den stora parkeringen innan FriluftsByn, då du kommer på kvällen är parkering gratis. Du kan även boka buss tur och retur från Örnsköldsvik Resecentrum för endast 100 kr.

Mat och dryck. Samma dag som konserten har vi ägnat dagen till att fixa hemlagade hamburgare som vi lägger på grillen lagom till när ni kommer. Självklart finns glutenfria och vegetariska alternativ samt god dryck.

Kom i tid. Varje år blir Sounds Like Sweden totalt fullsatt. Det är i och för sig inte så konstigt men se till att komma i tid för att få sittplats. Vi värmer upp med förband vid 18:30 och eleverna sätter igång klockan 19:00. Försök komma förbi senast vid 18:00. 

Ta med varma kläder då det blir kyligt framåt kvällen. En varm vinterjacka och en filt är en riktigt bra idé. Då kommer du sitta sådär härligt varm och kunna lyssna på helt makalös musik.

FLER UPPLEVELSER?

Då Byberg & Nordin är så pass schyssta att bjuda på bussar till Sounds Like Sweden kan vi inte låta bli att tipsa om några av alla deras härliga resor. På riktigt, kolla in detta – nog blir man sugen på att följa med.

EUROPARESOR

Följ med ut i Europa. Det blir inte smidigare än såhär!
– Europaresor >>

KRYSSNINGAR

Tallin, Helsingfors eller Riga? Vi tar dig med på äventyr.
– Kryssningar >>

SPA- & HÄLSORESOR

Nog är det hög tid att unna sig något extra. Här hittar du resorna.
– Spa- & Hälsoresor >>

KONSERT & TEATER

Mamma Mia, After Dark och mycket mer. Missa inte dessa upplevelser!
– Konsert & Teater >>