MIDDAG OCH LIVE UNDERHÅLLNING

Klart du ska förgylla en annars helt vanlig onsdag med att lyssna till helt ny musik skapad av några av Sveriges främsta musikmakare. I år tar vi inte någon entrebiljett men däremot bokar man middags bord och äter hos oss medan man får lyssna på grymma musiker. 

Hur bokar jag?: Boka med Emelie via hungrig@friluftsbyn.se

 

PARKERING

Ni parkerar på den stora parkeringen till höger precis innan FriluftsByn. Då ni kommer kvällstid och för eventet så behöver ni inte betala för parkeringen.

TIPS INFÖR KVÄLLEN

Parkering. Om du kommer med bil parkerar du på den stora parkeringen innan FriluftsByn, då du kommer på kvällen för eventet är parkeringen gratis.

Mat och dryck. Samma dag som konserten har vi ägnat dagen till att fixa hemlagade hamburgare som vi lägger på grillen lagom till när ni kommer. Självklart finns glutenfria och vegetariska alternativ samt god dryck.

Kom i tid. Varje år blir Sounds Like Sweden totalt fullbokat. Ni bokar bord via hungrig@friluftsbyn.se från 17:45 och vi drar igång på scenen vid 18:00. 

Ta med varma kläder då det blir kyligt framåt kvällen. En varm vinterjacka och en filt är en riktigt bra idé. Då kommer du sitta sådär härligt varm och kunna lyssna på helt makalös musik.